Poštovani članovi Lum Mas portala.
Obaveštavamo Vas da oglasi na temu novčanih zajmova kao i preparata za potenciju i slično više neće biti objavljivani.
Takođe, nemojte stavljati linkove u opisu oglasa ili u dodatnim kontakt informacijama jer za to postoji posebno polje koje je namenjeno za te svrhe.
Oglasi su podešeni da se ne objavljuju ukoliko je neko od ovih pravila prekršeno.
 
Lum Mas

Stan na dan Podgorica - Dnevno iznajmljivanje stanova

Contact
Br. telefona: +3..........show
E-mail: info@rentastanovi.com
Added 08-02-2019 21:06:30
Created by

Description

Stan na dan ili renta stan je najpovoljnija opcija za kratkoročne poslovne ili turističke boravke u Podgorici. Apartmani su novi, u potpunosti opremljeni za ugodan boravak i imaju smještajne kapacitete za nekoliko osoba ili čitavu porodicu. Urednost, čistoća i udobnost su nam na prvom mjestu. Za svakoga ko nije ljubitelj skupih i tijesnih hotelskih soba, pravi izbor je privatni smještaj. U čistim, prostranim i brižljivo uređenim apartmanima gosti se na putu mogu osećati udobno kao i kod svoje kuće. Najveći broj stanova se može iznajmiti na dan tj. noć, čak i kao dnevni odmor. Renta Stanovi Podgorica su upravo naša uža specijalnost i naš je cilj da Vam obezbijedimo idealan smještaj na najboljim lokacijama kao što su Momišići i Preko Morače. Pored kratkoročnog bavimo se dugoročnim iznajmljivanjem nekretnina.
English
Renta Stanovi Podgorica or Rent a flat is the best option for short-term business or tourist accommodation in Podgorica.
The apartments can be rented for a day or two, week, month or longer with promotional prices.. The apartments have all the necessary equipment and furniture for a pleasant stay. Apartments have accommodation capacities for one person, a couple or a whole family. Cleanliness, tidiness and comfort are at the forefront. For anyone who is not a fan of expensive and small hotel rooms, the right choice is private accommodation. In clean, spacious and carefully arranged apartments guests can feel comfortable as they do in own home.

T: +382 67 16 16 16 Viber, WhatsApp
E: info@rentastanovi.com

Location

Crna Gora

Advert details

Advert ID: 2026
Displayed: 116
Expires: 06-10-2019 21:06:30

Comments