Poštovani članovi Lum Mas portala.
Obaveštavamo Vas da oglasi na temu novčanih zajmova kao i preparata za potenciju i slično više neće biti objavljivani.
 
Lum Mas

Stan na dan Podgorica - Dnevno iznajmljivanje stanova

Dodaj u listu želja
Br. telefona: +3..........prikaz
E-mail: info@wishmontenegro.com
Postavljeno 08-02-2019 22:06:30
Oglašavač

Opis

Stan na dan ili renta stan je najpovoljnija opcija za kratkoročne poslovne ili turističke boravke u Podgorici. Apartmani su novi, u potpunosti opremljeni za ugodan boravak i imaju smještajne kapacitete za nekoliko osoba ili čitavu porodicu. Urednost, čistoća i udobnost su nam na prvom mjestu. Za svakoga ko nije ljubitelj skupih i tijesnih hotelskih soba, pravi izbor je privatni smještaj. U čistim, prostranim i brižljivo uređenim apartmanima gosti se na putu mogu osećati udobno kao i kod svoje kuće. Najveći broj stanova se može iznajmiti na dan tj. noć, čak i kao dnevni odmor. Renta Stanovi Podgorica su upravo naša uža specijalnost i naš je cilj da Vam obezbijedimo idealan smještaj na najboljim lokacijama kao što su Momišići i Preko Morače. Pored kratkoročnog bavimo se dugoročnim iznajmljivanjem nekretnina.
English
Renta Stanovi Podgorica or Rent a flat is the best option for short-term business or tourist accommodation in Podgorica.
The apartments can be rented for a day or two, week, month or longer with promotional prices.. The apartments have all the necessary equipment and furniture for a pleasant stay. Apartments have accommodation capacities for one person, a couple or a whole family. Cleanliness, tidiness and comfort are at the forefront. For anyone who is not a fan of expensive and small hotel rooms, the right choice is private accommodation. In clean, spacious and carefully arranged apartments guests can feel comfortable as they do in own home.

T: +382 67 16 16 16 Viber, WhatsApp
E: info@rentastanovi.com
W: www.rentastanovi.com

Lokacija

Crna Gora

Detalji oglasa

Šifra oglasa: 2026
Pogledano: 11
Ističe: 08-06-2019 23:06:30

Komentari